Buitenschoolse opvang (BSO)

Leerlingen van de Klarinet maken gebruik van verschillende BSO-organisaties. Ouders zijn vrij hier zelf een keuze in te maken. Onze leerlingen gaan voornamelijk naar:

BLOS

De Theepot  en 

Duimelijntje 

BLOS heeft ook een BSO vestiging in ons gebouw. 

Avontuur, sport en spel, chillen, gezonde hapjes maken, de natuur in, samen of in je eentje spelen… bij BLOS is er uitdaging voor ieder kind. BLOS biedt binnen Brede School de Klarinet een speelschool en BSO waar ieder kind van 2 tot 12 jaar zich thuis voelt en kan doen wat hij of zij fijn vindt. Daarnaast hebben kinderen van deze school de mogelijkheid om naar de Sport BSO’s in Lisse te gaan.

Brede School de Klarinet biedt kinderen van 2 tot 12 jaar een dagarrangement van 7:30 tot 18:30 uur. Leren, spelen, sporten, plezier maken, cultuur en relaxen, alles op één plek, in een vertrouwde omgeving. SKOL verzorgt in deze samenwerking de Speelschool en de BSO.   BLOS biedt geen voorschoolse opvang aan, maar voor de 2-4 jarigen wel opvang vanaf 7:30. 

Actie op de BSO

Na een dag school is het tijd om de middag rustig te beginnen, met een gezond hapje en een gezellig gesprek. Dit kan op de BSO de Klarinet, wat direct aan het schoolplein ligt of bij de Sport Stars. Vervolgens kunnen kinderen actief bewegen of meedoen aan een gave workshop met tennis, dansen of muziek. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstokken of tikkertje doen met de leiding. Voetballen op het plein of een lekker gezond gerecht maken in de kinderkeuken. Lekker niets doen, eindeloos Donald Duckjes lezen of chillen mag natuurlijk ook. Er zijn leeftijdsgerichte groepen en de inrichting, omgeving en activiteiten sluiten helemaal aan op de belevingswereld en ontwikkeling van de kinderen. Kinderen krijgen de vrijheid om zelf te ontdekken. Op de sport BSO komen kinderen op een speelse manier in aanraking met sport en bewegen. Dit maakt sport toegankelijk voor iedereen. Sport Stars is de BSO voor de start van je fitte en gezonde leven! BLOS is open wanneer de school dicht is. Na schooltijd, op studiedagen en in de vakanties. In de schoolvakanties en tijdens studiedagen trekt de BSO erop uit. Een dag op de BSO is altijd te kort!

Informatie en aanmelden

Loop gerust eens binnen bij de BSO om een kijkje te nemen! Bij vragen bel je naar 0252-418277. Of lees meer op https://www.blos.nl